fbpx

Vandaag is het vaderdag

 

Een dag waar ik juist stil sta bij mijn vader (hij overleed toen ik 14 jaar was), bij mijn 2e vader én vooral bij mijn liefste: de vader van mijn kinderen.

We doen niet aan echte kadootjes, maar wel aan een heerlijk uitgebreid ontbijt, dat we met liefde klaarmaken 🙂

Muziekje erbij, croissantjes in de maak, een smoothie met verse producten, vandaag zelfs een lekker eigengemaakt cakeje. Verse aardbeitjes en een prachtige kaart, en chocola 🙂
 
Zingend lopen we de slaapkamer in: voor het ontbijt op bed. En deze keer werd het ontbijt in de tuin vervolgd 🙂 Want wat een heerlijk weer op deze 1e dag van de zomer! 

Mijn vader en ik hebben een prachtig spiritueel lijntje ontwikkeld, wat dat betreft is het voor mij elke dag wel een beetje vaderdag geworden!

En mijn 2e vader woont met mijn moeder, sinds kort, niet ver bij ons vandaan. Dus op gepaste afstand in hun tuintje hebben we daar ook stil  kunnen staan bij vaderdag. Dat was fijn!
Maar op deze dag zullen ook veel kinderen (groot en klein) hun vader juist zo missen. Omdat ze bijvoorbeeld ver weg wonen. Gelukkig is voor de meesten online toch een vaderdagmoment mogelijk. Connecten. Op afstand. Maar wel connecten.

Op deze dag gaat mijn hart ook extra uit naar de kinderen (groot en klein) die hun vader (moeten) missen. Omdat familiebanden zijn doorgeknipt, door andere omstandigheden of omdat zijn of haar vader is overleden.

En andersom zijn er ook vaders die hun kinderen (moeten) missen. Omdat familiebanden zijn doorgeknipt, door andere omstandigheden of omdat zij hun kind hebben verloren, of heel graag vader willen “worden” en dit (nog) niet lukt.

In deze onwerkelijke tijd, de Coronatijd met versoepelende maatregelen, sta ik nog meer stil bij ALLE vaders en kinderen.

Ik geloof heel erg dat jouw kind of vader na overlijden, nog in jouw buurt is. Vertrouw op de signalen. Jij weet het wel.

Dus vandaag brand ik een kaarsje voor alle vaderss en alle kinderen, voor extra licht, extra kracht en liefde!

En wil ik je uitnodigen om van jouw gedachten of die van jouw kind een tekeningetje te maken.
Voor jouw vader.
Wat voel je? Spreek het uit en teken de kern mee. Je kunt geen fouten maken! Mooie gedachten, moeilijke gedachten. Teken je gedachten letterlijk uit je hoofd! Succes!

Liefs Pien