fbpx

Een filmpje, uiteraard met ondersteunend tekenen.

1x geoefend en toen opgenomen. “Mijn stemmetje” vindt het niet mooi, wil dat ik het nog minstens 4 keer overdoe, maar daar ligt het doel niet. Mooi tekenen heeft nl. een ander doel.

Grappig, want sinds mijn 6e jaar gebruik ik ondersteunend tekenen, en nóg is dat stemmetje er. Herken je dat? Dat je alleen al bij het horen van het woord “tekenen”, daar meteen “mooi” aan koppelt?

Je bent niet de enige! En ook met dat stemmetje kun jij ondersteunend tekenen leren! (echt! jij ook!)

Dit kleine filmpje neemt jou mee op reis om je te bedanken!

Om je de fijnste kerst te wensen en een heerlijk mooi nieuwjaar!

En door te durven doen, door te tekenen, terwijl ik vertel, neem ik jou mee op reis. Zodat mijn boodschap nog beter binnenkomt! Omdat ik je mee op reis neem.

Zo werkt het in ons brein. Daar heeft ons brein behoefte aan. Ons brein, het brein van kinderen, van jongeren, en ja zeker ook van ouderen.

Laten we in 2020 meer durven doen! En meer durven tekenen, terwijl je vertelt.

Probeer het eens uit. Eerst lekker veilig bij je kind(je), een vriendin, (of bij je partner, omdat hij of zij vaak zoveel vertelt dat je de draad weleens kwijt kan raken ;)) en dan bij een collega, of in je begeleiding.

En als die jas (die je steeds weer durft aan te trekken, door te doen), als die iets lekkerder zit, dan ga je in een volgende situatie tekenen, terwijl  je vertelt. Bij ouders? In een groot overleg?

Zonder durven doen zou 2019 niet zo ongelooflijk bijzonder voor mij en mijn bedrijf zijn geweest.

Poeh! Voor groepen mensen staan, lives geven in de online programma’s, workshops en trainingen geven. Verbinden.

Mensen inspireren en aanzetten door mijn hart en missie te volgen!

Door jou ontmoeten, jou te inspireren en jou het ondersteunend tekenen leren!

Zodat jij de kinderen en de jongeren (met TOS) om jou heen nog meer kan horen en zien, leert hoe zij hun kern, hun binnenwereld nog meer kunnen laten horen.  In jouw begeleiding én thuis.

Op naar nog meer durven doen in 2020, want de basis is gelegd!!

Tot gauw! 

Lieve groet, Pien