fbpx

                                                                                                         

Een diep verlangen om ondersteunend tekenen aan elke ouder en elke professional te leren, een voorbeeld hierin te zijn voor kinderen én jongeren (met TOS).

Een diep verlangen om te verbinden en bruggen te slaan.

Om jou deze praktische manier te leren, hoe een kind/jongere (met TOS) gehoord en gezien kan worden in deze mooie wereld, die, naar mijn mening, erg ingericht is op tempo met veel (auditieve) taal.

Proost op het nieuwe jaar!

Januari en februari 2020 stromen mooi vol met de meest prachtige trainingen door het hele land!

Wat een heerlijk begin van het nieuwe jaar!!

Van kennismakingsworkshops voor een kwaliteitskring logopedie in Winsum, voor Kentalis Flexpool in Drachten, tot een trainingsdagdeel aan het V.O. dr de Graafschool Groningen, voor Stichting Zuidwester in Middelharnis, Kentalis Spraak-taalambulatorium in Utrecht tot aan deel 2 van de TekenenbijTOStraining aan de ambulante dienst in Haren!

Oeh en 7 februari is er de TekenenbijTOStrainingsdag voor professionals in Barneveld.

I love my work! Dankbaar!

Met als kers op de taart: de nieuwe start van mijn online programma TekenenbijTOS kinderen – voor professionals 2.0. ook in januari!

Om te zorgen dat hoofd en hart mooi met elkaar in balans zijn, start het online programma voor professionals op 20 januari 2020. Een weekje later dan gepland. En nu voelt het goed!!!

Welkom professionals werkend met 1 of meerdere kinderen met TOS! Of je nu logopedist, onderwijsassistent, gezinsbegeleider, kindercoach,  maatschappelijk werker of …. bent, wees welkom!

Deze 6e ronde, in een geheel nieuw jasje, is voor elke begeleiding bij TOS enorm waardevol! En ondersteunend tekenen kun jij leren!

Ik neem je mee op de reis van ondersteunend tekenen bij TOS, zodat jij dit direct in jouw begeleiding kan gaan inzetten! (Aanmelden? Klik hier. Liever meedoen met de livedag in Barneveld? klik hier)

Op deze een na laatste dag van 2019 rest mij jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en vrolijk 2020 te wensen!

En ik verheug mij erop om jou in 2020 te ontmoeten!

Lieve groet Pien