fbpx

Als ik een (incompany) training geef, maak ik veel gebruik van papier op de flap-over. Superfijn, want zo kan ik iedereen meteen mee op reis nemen in mijn verhaal met ondersteunend tekenen.

Maar tegelijkertijd zeg ik ook “sorry boom en dank je wel boom!”, omdat ik me besef dat ik veel papier gebruik.

Mijn zwager Nick Franken https://www.nickfranken.com/ bracht mij het afgelopen Sintweekend op een prachtig idee! Een klant of collega van hem doet dit al langer.

Bij elke (incompany)training doneer ik vanaf nu 1 boom. Dit kun je terugzien op de factuur, en ik zal een teller bijhouden op de website. Zo draag ik, int klein, mijn steentje bij aan een beter milieu.

Een ander steentje – ook voor het milieu – is het gebruik van mijn A5 correctbookjes “ondersteunend tekenen bij kinderen”. Met het ideale formaat, te gebruiken in de begeleiding, en ook thuis, heb je altijd een pen en een “papier” bij de hand. Kun je het direct ook weer uitwissen, maar ook via de gratis app bewaren. De pen (met gum) en het doekje (om mee weg te poetsen) ziitten in dit pakketje.

En het gave is: doe je mee als professional met ronde 6 2.0 van het online programma TekenenbijTOS voor professionals, dan ontvang je deze gratis via de post!

Fijne dag!!!

Groetjes Pien