fbpx

Boos 😡 en overprikkeld 😖raken door het huiswerk. Het kán behoorlijk wat stress opleveren.

Je krijgt begeleiding van je eigen vader of moeder, de uitleg is anders, je mist je meester of juf, je klas, de routine. En gister hoorde je waarschijnlijk ook dat dit nog wel even zal duren…

Onthoud: De boze buien komen niet express, daar is vaak een reden voor (hoe pittig ook)

Vandaag kreeg ik de vraag of ik met ondersteunend tekenen misschien, voor een mooi kind dat in deze tijd volle hoofden van huiswerk maken krijgt, iets kan betekenen. Mijn antwoord is ja!

Of ik het precies zou kan uitleggen als de leerkracht: zeker weten van niet. Ieder zijn vak 🙏 Maar kinderen en jongeren mee op reis nemen bij een uitleg, of er misschien zo achter komen waarom dat hoofd dan zo boos en gevuld raakt: ja! Laten we dat in ieder geval proberen. ❤️

Het is goed in te zetten bij huiswerk instructie, woordenschat, topografie, geschiedenis, Engels, begrijpend lezen en rekenen (verhaaltjessommen) ik kijk er naar uit!!

Pen, papier en huiswerk in de aanslag: we gaan ondersteunend tekenen!
Morgen een kennismakingszoom en van daaruit voelen en kijken of deze praktische tool ook bij hem helpt!

Ik hou je op de hoogte!
Groetjes Pien

Ps wil jij een begin maken met ondersteunend tekenen? Dan is de gratis video 5daagse “van mooiste tekening naar tekeningetjes bij taal”

https://www.ondersteunendtekenenbijkinderen.nl/gratis-5-daagse-videoserie/

én / of de video 10weekse “maak je eigen speakboek met ondersteunend tekenen echt iets voor jou (nu voor €30,=) ( 💡 check je spambox mocht je de les in je mail niet kunnen vinden)

https://www.ondersteunendtekenenbijkinderen.nl/video-10weekse-maak-je-eigen-speakboek-met-ondersteunend-tekenen/