fbpx

Een V.I.P. 

Ondersteunend-Tekenen-bij-kinderen-trainingsdag!

in Groningen

Jij werkt met 1 of meer kinderen / jongeren

Jij wilt leren hoe jij ondersteunend tekenen als werkwijze in jouw begeleiding kunt inzetten.

Jij wilt dit liever gister dan vandaag leren!

Lees dan zeker even verder!

Deze dag wordt ge-wel-dig en vooral superpraktisch, want we gaan vertellen én tekenen!

We starten met een korte kennismaking. Onder het genot van een kopje koffie of thee, met iets lekkers.

Met de laptop in ons midden, met pen, een tekenblok én een correctbook neem ik je eerst mee in een stukje theorie m.b.t. ondersteunend tekenen met voorbeelden.

Dan gaan we met de basis aan de slag. Breekt het zweet zich al uit bij jou, als je denkt aan tekenen? Of hoor je dat stemmetje (dat we allemaal kennen) al zeggen “maar ik kan helemaal niet tekenen!”

Dan ben je op de juiste plek! Want bij ondersteunend tekenen hoef, nee mag je niet mooi tekenen. En waarom dat zo is, zal ik je dan laten zien en uitleggen.

Ik help je. Je kunt hier geen fouten maken! En dat zul je met dit eerste basisdeel direct ervaren!

We nemen wanneer we zin hebben weer lekker wat te drinken. Want het is tijd om in te zoomen op emoties.

Misschien werk je met kinderen die hoogbegaafd zijn (of er een vermoeden van is), of werk jij met hoogsensitieve kinderen? Of kinderen met een taalachterstand of…

We gaan deze dag, naast de basis, ons verdiepen in jouw vragen, in jouw situaties, zodat jij de volgende (werk)dag direct aan de slag kunt!

Jij ben het voorbeeld voor het kind. Jij gaat kinderen en jongeren de kracht van ondersteunend tekenen leren.

Zodat zij dit, wanneer zij willen, kunnen inzetten in hun eigen leven: thuis, op school, tijdens de stage, en zelfs (later) in hun werk.

Nu is het tijd voor een lekkere lunch, misschien kunnen we nog even een wandeling buiten maken. Of misschien wil je nog even “me-time” voordat we verder gaan met het laatste deel.

Ondersteunend tekenen en situaties. We bespreken situaties die jij inbrengt. Want ondersteunend tekenen kun jij eigenlijk in elke situatie inzetten.

Bij spraak, bij de auditieve verwerking, onthouden, taal volgen, vertellen, bij emoties, in communicatie, bij oudergesprekken. Om bij de kern te komen.

Van te voren heb jij aangegeven waar we zeker aandacht aan besteden.  Daar maak ik opdrachten bij.

Tussendoor nemen we nog lekker wat te drinken. Misschien wil je er nog iets te eten bij?

En dan sluiten we af. Jij krijgt van mij een deelnamecertificaat, die niet geaccrediteerd is, maar je wel kunt indienen in het vrije gedeelte van jouw kwaliteitsregister.

En als kers op de taart krijg je van mij 1x een 1 uur online coaching van mij – tot 2 maanden na deze fantastische dag in te zetten!

De prijs is nu van €747,= voor €625,= excl. BTW