fbpx

“Mijn naam is Linda Tukker, ik woon in Alphen aan den Rijn (ZH).

Mijn droom was altijd: een fulltime eigen klas.

Helaas was dat niet mogelijk in de 10 jaar die ik in het onderwijs voor de klas stond en heb ik er in 2016 voor gekozen om (toen nog) naast mijn baan in het onderwijs, voor mijzelf te beginnen.

Sinds december 2018 werk ik volledig fulltime als remedial teacher. Ik begeleid leerlingen in de basisschoolleeftijd met leerachterstanden of leerproblemen zoals een TOS (taalontwikkelingsstoornis of dyslexie). Dit doe ik in de ochtenden in de omgeving van Alphen op verschillende scholen.

In de middagen begeleid ik leerlingen in mijn praktijk en daarnaast geef ik regelmatig training aan professionals in het onderwijs of met een eigen praktijk over bewegend leren.

Nu is daar sinds maart 2022 een nieuwe workshop bijgekomen: Ondersteunend tekenen (bij TOS). Via Pien ben ik in 2020 in aanraking gekomen met het ondersteunend tekenen. Wat had ik die kennis en vaardigheden graag al veel eerder in mijn rugzak willen hebben want er zijn al aardig wat leerlingen in mijn werkende leven voorbijgekomen die dit heel goed hadden kunnen gebruiken.

Samen met Pien en de andere trainers heb ik de missie om zoveel mogelijk professionals, die werken met leerlingen (met een TOS), inzicht te bieden in ondersteunend tekenen bij een taalontwikkelingsstoornis of los daarvan.

Ik liep dus ook helemaal warm voor het idee om als één van de eerste trainers de workshop van Pien te mogen geven aan andere professionals.

Via mijn socials deel ik regelmatig weetjes over ondersteunend tekenen en bewegend leren, wie weet iets voor jou?

Ik hoop je graag te inspireren of ontmoeten bij een workshop.

Linda Tukker, RT Praktijk Inzicht

www.facebook.com/linzicht

www.instagram.com/linzicht

https://www.linkedin.com/in/linda-tukker-00785a123/