fbpx

Coaching in ondersteunend tekenen op maat

Stel je voor:

Je werkt met kinderen. Soms loop je tegen situaties aan, dan bereik je de kinderen minder makkelijk, ze gaan meer dicht of ze komen niet bij wat ze echt willen vertellen. Of praten zoveel dat ze de eigen draad kwijt kunnen raken. Of er is elke keer een conflict(je) met anderen en een stukje inzicht wordt gemist.

Ondersteunend tekenen (gesproken taal + tekeningetjes) kan dan van grote meerwaarde zijn in jouw begeleiding.

Maar hoe leer je de basis in ondersteunend tekenen? Of misschien heb je deze al, en wil je graag een keer sparren over een casus. Wil je een begeleiding doorspreken, met direct getekende voorbeelden. Het kan allemaal!

Of stel je voor:

In het gezin merk je dat je kind vaak een vol hoofd heeft, het komt moeilijk in slaap. Dit kan gaan om een 6 jarige- of om een puber van 15 jaar. Of je merkt dat je kind moeite heeft om huiswerk te leren, moeite heeft om om hulp te vragen, er van alles in het hoofd speelt, maar jouw kind er niet makkelijk bij kan.

Hierin kan ondersteunend tekenen bij jouw kind een hele mooie rol spelen om jouw kind te helpen overzicht te krijgen, foefjes/ trucjes te leren om makkelijker te onthouden of makkelijker te komen bij wat er in zijn/haar hoofd speelt.

Online (via de computer met camera) en/of offline (thuis/ op lokatie) coaching is dan een interessante voor jou! Samen sparren over jouw kind, over situaties hoe je dit kunt aanpakken met ondersteunend tekenen. Op maat. In jouw situatie. Voor jouw kind. In de 1:1, omdat dit het veiligst voelt.

Het kan allemaal!

Stuur gerust een mailtje met jouw hulpvraag.  Dan gaan we in overleg welke vorm van coaching voor jou, in je werk, of in de privé het meest passend is. 

Niet twijfelen hoor, gewoon even mailen:  

ondersteunendtekenen@pienvandermost.nl 

Leuk om van je te horen,

Groetjes Pien