fbpx

Missie:

“Elk kind heeft een professional of ouder in zijn/haar netwerk die ondersteunend tekenen leert. “

Deze online basistraining “Zo leer jij ondersteunend tekenen”   in de vorm van het online basiswerkboek ligt klaar voor jou!

Gevuld met 21 oefeningen – om voorwerpen, mensen (beroepen en werkwoorden), dieren, emoties, dagritme, stappenplannen en nog veel meer te kunnen (na) tekenen. Om vanuit de basis in contact te komen met de ander.

Een krachtige tool die, door het werken met tekeningetjes én gesproken taal, een enorme impact heeft op het (kinder)brein.

Of je nu ouder bent van een peuter, schoolgaand kind of puber, of je nu werkt met 1 of meerdere kinderen (of grote mensen;)):  

Iedereen kan (ondersteunend) tekenen leren. Jij ook!

De eerste stap is te ervaren dat het niet om een mooie tekening gaat of een tekening die precies moet zijn zoals je in je hoofd hebt.

Deze online basistraining gaat jou daarbij helpen! 

Door elke dag kort te oefenen, voor jezelf, in verschillende situaties, komt ondersteunend tekenen makkelijker in je systeem. (Denk maar aan leren fietsen). 

Je kunt kinderen en pubers (en ook ouderen) mee laten doen. Geschikt voor jong en oud.

Zolang het plezier voorop staat!

Ondersteunend tekenen is een prachtige ingang in het contact met elkaar. 

Merk je weerstand bij de ander? Wil hij/zij liever niet meedoen, dan is dat helemaal goed! Laat de ander meekijken, terwijl jij tekent en vertelt. Dat kan ook van een afstandje.

Leg de focus eerst op zelf vertrouwd raken met ondersteunend tekenen, dan komt de ander vanzelf. (is mijn ervaring)

Mocht je na het aanschaffen nog vragen hebben, stuur mij dan gerust een mailtje! (ondersteunendtekenen@pienvandermost.nl)

De prijs is nu €47,-

Veel plezier gewenst!

Groetjes Pien